Sonbahar için en yeni bakım ürün tavsiyeleri.

Mevsim geçişlerinde cildimizde yaşadığımız sıkıntıları azaltmanızı, daha güzel ve bakımlı görünmenizi sağlayacak bakım ürünlerini sizin için seçtik!
Bliss – Peeling

Cildimize sürdüğümüz nemlendirici, gövde losyonu, bakım yağı bu gibi ürünlerin cilde nüfuz etmesi ve etki gösterebilmesi için cildi süre zaman ölü derilerden arındırmak gerekiyor. Bliss markasının ‘ ısı sağlayan tuz peelingi ’ cildinizi ölü derilerden arındırıyor, aynı zamanda kan dolaşımını arttırarak ‘ saunada terleme etkisi ’ yaratıyor. Bliss Boyner mağazalarında satılıyor.



Burt’s Bees – Tinted Balm
 0 doğal renkli dudak bakımı.
Burt’s Bees’in yeni Tinted Balm- Renkli Dudak Bakım Kremi- serisi 0 bitkisel bir formülden oluşuyor. İçeriğinde çiçek özleri, rutubet bakımından varlıklı Shea yağı, E vitamini ve balmumu bulunuyor. Hem dudaklara bakım yapıyor hem de hafif bir renk vererek sıhhatli ve hoş bir görünüm sağlamakta. Vişne, gül kurusu, kırmızı ve açık pembe renk seçenekleri bulunuyor. Burt’s Bees ürünleri Paraben, Ftalat, Petrokimyasallar bu gibi zararlı içerikler içermiyor. Boyner mağazaları ve eczanelerde satılıyor.


John Frieda- Full Repair Deep Conditioner – Onarıcı bakım maskesi
Biz hanımların, saçlarının güzelliği için yapmayacakları şey bulunmaz : boya, düzenli fön, röfle, şekillendirici maşa kullanması vs. Tüm bu uygulamaların uzun vadede sonucu çoğu zaman sönük ve cansız saçlar olmaktadır. John Frieda’nın Full Repair Deep Conditioner isimli onarıcı maskesi tam da bunları düzeltmeye yönelik oluşmuş bir reçeteye sahip. İçerdiği Inca Inchi yağı omega 3 açısından zengin ve hafif yapısıyla hasarlı saçları onarıyor. Dolgun ve sıhhatli bir görünüme kavuşmasına muavin olmakta.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder